torstai 14. maaliskuuta 2013

#8 Esteitä

Tänään menin Sarankanssa klo 14.00 Ninjan tunnille. Tällä kertaa mentiin esteitä. Ensiksi tehtiin ihan normi lämppä "kentällä". Jenny oli koko ajan hirveen laiska. Se ei oikee innostunu hyppäämisestä. Hypättiin siinä sit ristikoita ja pari kertaa n.55cm pystyy. No ne meni ihan ok. Pari kertaa tuli selllasii pyöreitä hyppyjä, mutta kun yritin saada  sitä pyöreyttä hypyistä pois niin sitten meni hypyt aika kivasti.

Elkää järkyttyköö :O näytän tyhmältä ku on noi lasit

Mentiin sit alatielle hyppäämään sarjaa. Jenny oli  silloinkii hirveen laiska. Se ihmetteli puomeja ja muutekkii tuijotteli esteitä. Sitte se ei jaksanu ees hyppäämää. Yleensä sitä joutuu ottaa kiinni enne estettä, mutta nyt sitä piti käskeä liikkumaan vähän reippaampaan. Ei se sillonkaa oikee innostunu. Sarjan hypyistä ei ole kuivia, kun ninja ei niitä ottanu. Mut joo hypyt meni miusta ihan sairaan hyvin verrattuna siihen mite yleensä on menny,

Sitä Arvaa Kuka juttua on tulossa nyt lähipäivänä.

Petra

3 kommenttia:

  1. Miks yrität saada hypyn pyöreyden pois? :D

    VastaaPoista
  2. Tai no pää asiassa yritän saada Jenyn päätä ylöspäin, koska se on siellä polvissa ja siellä on vaikea istua. :)

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)