lauantai 6. huhtikuuta 2013

Estetunti Levälän Tallilla

Tänään kävin pitkästä aikaa kunnon rats.tunnilla. Kävimme Levälän Tallilla, jossa olen käynyt jo n. 3v, mutta nykyjään käyn todella harvoin. (viimeeksi taisin käydä n. 1/2v sitten)
Tämäkin reissu oli heppakerhon järjestämä.

Hevosenani toimi Pirren Petra, joka on sieltä mun lemppari esteheppa. Kenttä oli melko huonossa kunnossa, joten siellä ei kummempia pystynyt tekemään.
Onpas ouden muotone

Alkuverkan jälkeen ruettiin tulemaan käynnissä puomeja ensin nro.2 puomit ja pysähdys ja sit nro.1 puomit. Ensimmäisellä kerralla mentiin ihan vinossa, mutta toisellakerralla moeni jo sen verran hyvin, ettei tarvinnut tulla tätä enempää.

  

Seuraavaksi tultiin pari lämppäristikkoa jotka oli kooltaan n. 30cm ja 50cm.

Tultiin vielä ristiko-pysty sarjaa, jonka välissä oli 5 laukkaa, joka korkeimmillaan se oli 50cm-65cm. Olisin halunnut hypätä isompaa, mutta kenttä oli kuitenkin niin huonossa kunnossa, joten ei siinä voi oikee paljoa isompaa hypätä. 

Itse olen tyytyväinen tähän tuntiin. Rats. opekin kehui että meillä meni tosi hyvin. Olin ihan ihmeissään, että se sano et mun istunta on muuten hyvä, mutta kantapäiden pitäisi pysyä alhaalla. Ja kädet ovat hyvin mukana hypyissä. Mä vaan niin tykkään hypätäPetulla ei siellä selässä tarvii paljoa mitään tehdä niin se hoitaa kyllä hommat.

Päätin tässä et meen Petulla seuraaviin estekisoihin 70cm luokkaan :) Saa nähdä miten siinä käy... 
Mutta joo... Yritin tehdä tästä nyt tällästä kunnonpostausta, mutta tää on taas vähän tälläne..., mut toivottavasti joku tykkää. Ja kommenttia saa antaa tästä tekstin sisällöstä ja ihan mistä muustakin :))

Loppuun vielä videopätkiä:






                                                                                                                                                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)