sunnuntai 8. syyskuuta 2013

#41 Hyppelyitä Minnillä

Moi! Sori tää postaus tauko, mutta ei ole oikein ollut postattavaa. Laittakaa ihmeessä postaus toivomuksia!

Tänään pidettiin omat pikku"kisat". Rakennettiin ensin tielle esteitä, joiden koko pysyi alle 60cm:sinä. Ensimmäinen este oli ihan normi pieni ristikko, toinen este oli vähän pelottavampi, siihen laitettiin pölkkyjä pystyyn ja sen esteen koko oli n.60cm. Kolmas, neljäs ja viides este oli melko normaaleja, eli niissä ei ollut mitään erikoista.

Ennen kun lähdettiin hyppäämään, verkattiin hepat "kentällä" 


Tarkoituksena oli siis hypätä esteet tienpäähän asti ja sitten takasin. Nopein voittaa. Minä menin siis Minnillä ja Sara Jennyllä. Minni oli tosi kiva, mutta meno suunnassa se ei viitinny liikkua mihinkään vaan käveli loppu matkassa. Takasin päin taas löytyi vauhtia.  Minä voitin Minnin kanssa Saran ja Jennyn parilla sekunnilla.











Kaikki kuvat (c) Ninja Hämäläinen

Petra

6 kommenttia:

  1. Sä myötäät vähän liikaaki esteellä ja sä et anna hevoselle mitään tukea esteen päällä juuri tuon liikamyötäämisen takia. elä ota pahasta, mutta muuten kyllä tykkään sinun blogista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä voin hevosen omistaja vastata tähän :) Elikkä Minnil on siksi hypätty pitkäl ohjal koska muuten alkaa kiskoo/nykii päätä ja hyppy menee pelkäks sähläämiseks. Joskus alussa mentiin lyhyel ja mietittiin miksi se vaan pelleilee kunnes tuttuni sanoi et pidennä ohjaa reilusti, tän jälkeen rupes hevonen hyppää rennommin ja paremmin! Siksi pidempi ohja ja reilu myötäys ;)

      Poista
    2. Noni kiitos vastauksestasi! en ole kyllä ikinä kuullut moisesta, mutta uskon kyllä, että tuollaistakin tapahtuu!:D

      Poista
    3. niin no, tapoja on niin paljon erillaisia ku on hevosia :)

      Poista
  2. Aika pitkät kaviot tuuppaa minnillä jo olemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ilmeisesti joku tuttu joka kommentoi kun hevosen tunnistaa Minniksi, kuvissakun esiintyy kumpikin Jenny sekä Minni. Miksei siis ole voinut nimellä kirjoittaa?

      ja ei ne edes ole pitkät, tuossa sillä ei ole kenkiä. Nyt kengät jalassa.. aina tuol tietty etuset ollu pidemmät kuin esim Jennyllä.. ja ratsuilla (tarkoitan puokkeja yms) on aika pystyt kaviot. meil taas viistommat, kantakin sen verran matala ettei noista yhtä pystyjä saa kuin ratsuilla.

      Poista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)