sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Koulukisat Kimmon tallilla

Lauantaina (28.2) oli tarkoitus suunnta Kimmon tallille koulukisoihin. Menin siellä tepillä hC- luokan. Rata ei nyt mennyt kyllä aivan putkeen... kesken rataa hypättiin radalta pois, kun aita loppui hetkeksi kesken ja Tepi halusi kavereiden luo. Olisin kyllävarmaan sen pystynyt estämään, jos olisin tajunnut, että sellasen tekis. Tuli nyt kuitenkin aivan puskista niin en kerennyt mitään tekemään. Sain kuitenkin jatkaa radan loppuun.

En nyt jaksa sen kummemmin selitellä mitään, kun kyllähän te näätte kaiken tosta videosta:) Prosentteja sain sen 58.5%. Paremmin, mutta myös huonomminkin on mennyt.

En kaipaa valituksia ratsastuksestani.  Linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Mukavasti menee :) Sinun kannattaa vaan ratsastaa tarkemmin kulmiin ja keskittyä siihen, että hevonen pysyy kuolaimella (ohjat koko ajan tasaisesti tuntumalla) ja kun ratsastat pohkeet tasaisesti kiini kyljissä niin saat hevosen menemään tasaisemmin, eikä liike ole tökkivää eikä hevonen kiemurtele :) paljon vaan treeniä!

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)