sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Match Show

Eilen 16.5. Juvalla olin esittämässä hevosia Match Showssa. Ei otettu tälläkertaa omia hevosia mukaan, mutta esitettiin Rosan hevosia.

 Itse sain esitettäväksi 1v sh- orivarsan Levälän Untuvan elin Unskin. Muuten meni ihan mukavasti kehässä, mutta raville ei meinannut millään suostua tulemaan.

Ite jotain kehään tos 
Toinen heppa jota esitin oli Levälän Paronitar eli Nita. Nita on 3v sh- tamma.  Nita meni ihan nätisti, vaikka paikallaan ollessa piti vähän tempoa :)


Kolmas heppa oli Hetarilla eli Tepi, joka on täällä blogissa monesti esiintynytkin. Verkatessa tepi kävi jo ihan vauhkona. Juoksi paikallaan, hyppi pystyyn, sai ihme slaagi kohtauksia ja veti perässä. Yritin mahdollisimman pitkään talutella sitä sitten, että jos rauhottuisi ja otin pari juoksupätkääkin pellolla, jolloin meni ihan hyvin. Kehässä sitten käyntiosuus meni ihan hyvin, mutta raville kun lähdettiin niin alotti heti vetämään mua perässä ja mentiin sitten vähän matkaa silleen ennen kun sain pyräytettyä. No hetken päästiin ihan hyvin menemään ravilla, kunnes mentiin pitkälle uralle aidan viereen ja se kirjaimellisesti jyräs mut aitaan kiinni, jonne sitten kaaduin. Veti se ihan hetken perässä, mutta tajusin laksea ohjista irti. Ei onneks sattunut mitään, mutta ihme toimintaa Tepiltä kun harvoin tollasta kuulemma harrastaa!


Hetki ennenkun löysin itseni maistelemasta hiekkaa
Kuvat (c) Henriikka Pesonen

Tälläkertaa vähän erilaista postausta! Lähipäivinä tulossa postausta samanpäiväisistä estetreeneistä Riston kanssa, kunhan saan kuvia :)

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)