maanantai 12. joulukuuta 2016

Kuulumisia ja tulevaisuutta..

Laiskaakin laiskempi bloggaaja ilmottautuu.. Eipä ole tullut taaskaan kirjoitettua, vaikka postattavaa olisikin ollut. No jospa se nyt siitä kun lomakin alkaa. Ulkoasuremonttiakin pitäisi pikkuhiljaa päivittämään, mutta jos nyt mentäisiin kuitenkin kuulumisiin.

Meille kuuluu oikein hyvää. Diiva palasi viimeviikon perjantaina kotiin ja minä käyn vielä torstaihin asti koulua, jonka jälkeen suuntaan kolmen viikon joululomalle. Diiva on nyt lomaillut/ollut todella kevyellä. Lauantaina mentiin pellolla ihan vain perus jumppaa hangessa. Pitkään ei menty, sillä hangessa on kuitenkin suhteellisen rankka mennä. Diiva oli kuitenkin todella kiva ratsastaa varsinkin loppuun, kunhan muistan itsekkin ratsastaa, enkä vain ratsastella. Nyt päästään toivottavasti taas hyvään treenin makuun, tietysti kentän puuttuessa vähän erilaisen treenin. Tarkoitus on maastoilla paljon, sekä mennä sitten pellolla, eli kuntoa ja lihasmassaa kasvatellaan (hevoselle ja toivottavasti myös minulle). Tarkoitus päästä käymään myös kerran-pari valmennuksessa Raatikaisessa tai sitten esimerkiksi Mikkelissä tai Sulkavalla. 

Koulut jatkuvat 9pv tammikuuta, joten edellisenä päivänä olisi taas matkustettava Harjuun opiskeluiden pariin ja tälläkertaa mahdollisesti hevosen kanssa. Diivalle kysyttiin nyt tallipaikkaa täältä Harjusta, jossa asustellaan seuravaat 5vk, jonka jälkeen lähden työssäoppimaan, jonne olisi tarkoitus ottaa myös Diiva mukaan. Tämän jälkeen suunniteltiin ratsutusta tai sitten Diiva tulisi minun mukana takaisin Harjuun. Ratsutukseen vieminen jotenkin hirvittää, sillä en pääse ns."valvomaan" mitä ja miten hevoseni kanssa tehdään. Olen kuitenkin todella tarkka missä oloissa ja miten hevoseni elää. Mutta tietysti sitten ratsuttajan on oltava sellainen, joka käsittelee hevosta kuin omaansa. Nämä ovat kuitenkin vain suunnitelmia, katsotaan mitä tulemaan pitää :)

Mitä meidän muille hevosille kuuluu? Ihan hyvää! Ne viettävät rentoa elämää pihatossa ja liikkuvat aina välillä. Nyt joululomalla olisi tarkoitus päästä treenailemaan taas Elmerillä ja Jennyn kanssa voisi käydä maastossa varmaan kahden vuoden tauon jälkeen (huhhuh, on siitäkin aikaa :D). Viikko tai kaksi takaperin ratsastin molemmat. Elmeri oli alkuun aivan kauhea, se ei odottanut yhtään ja juoksi vain pidätteen läpi, mutta loppua kohden se alkoi kuunnella ja rauhottua. Jennyllä menin kuolaimettomilla, kun se tuntuu kuolaimella olevan niin järkyttävän herkkä kädelle. Kuolaimettomalla se toimi kuitenkin todella hyvin! Sillä siis voi mennä tulevaisuudessa ainakin sileällä, maastoon voisi ihan varmuuden vuoksi laittaa kuolaimet, koska Jennyn kanssa voi joutua keskustelemaan mennäänkö vaiko eikö..

Katsotaan, jos nyt saisin kirjoitettua teille vähän enemmän ja kuvattua vaikka sen pitkään suunnittelemani varustepostauksen ja ehkä videopostauksen/mydayn tai jonkun. Jos on jotain postaustoivetta niin laittakaa ihmeessä tulemaan :)
 
♥: Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)