perjantai 15. elokuuta 2014

Tilauksessa uudet saappaat - Kuulumisia

Moi! Nyt on koulutkin jo alkanut ja se tarkoittaa sitä, että on enistä vähemmän aikaa kirjoittaa postauksia, mutta toivottavasti taas innostus alkaisi pikkuhiljaa palaamaan.

Hepat on ollut melko kevyellä liikutuksella koko kesän. Sen huomaa kyllä ainakin Jennyn ihanasta mahasta. Se näyttää ihan ko se olis saamassa kohta varsan xD Nyt viilempien kelien tulleessa aletaan enemmän liikuttelemaan. Kesällä tulee pääosin käytyä maastossa ja uittamassa (uittamassa siin Jennyä, Elmeri ei mene etu-, eikä takaperin järveen), koska ei viittii mennä pellolla mihin aurinko porottaa iltaan asti. Toivottavasti saisin nyt udeammin raahattua jonkun kuvailemaan meidän menoa. Sara on luultavasti tulossa sunnuntaina, joten saatte postaustausta kun olisi tarkoitus hypätä pitkästä aikaa molemmilla hepoilla.

Tänään lähti uudet saappaat tilaukseen (vissiin, en ole ihan 100% varma, et tilasko mutsi ne, toivottavasti). Entiset oli kyllä jotain niin huonossa kunnossa, että en ole koskaan nähnyt kellään muulla sen näköisiä saappaita! Niistä on pinnasta lähtenyt se kangas (vai mikä nyt onkaan) irti melkein kokonaan nilkasta alaspäin. Ne oli jotkut hööksin 50e saappaat, jotka ostettiin tarjouksesta Agrimarketista. ÄLKÄÄ KOSKAAN OSTAKO SELLASIA, ihan vinkkinä vaan, jollette halua käyttää rahojanne ihan suoraan sanottuna paskaan. Ostin (vissiin ostin) siis Reunokselta Suprene High Rider- nimiset saappaat. Ne oli tarjouksessa 319e ja oikea hinta oli 419e. Mittataulukon mukaan juuri sopivat miulle. Toivottavasti on laadukkaat ja hyvät jalassa (: tästä pääset lukemaan tarkemmin sappaista.
tästä kuvasta huomaa hyvin irti lähteneen pinnan

Molemmista hevosista huomaa "lomailun" jälkeen, että ne on ohan jumissa, eikä Jennylläkään edes laukka ollut kolmitahtista alussa, mutta nyt kun sitä kunnolla työstää saa siitä ihan jees hyvän. Eihän lämppärin laukka ole muutenkaan mitenkään hyvä yleensä, mutta silti se ei ole ollut samanlaista kun ennen. Mutta toivottavasti hepat palautuvat taas normaaliksi hetken päästä.

Ei mulla nyt varmaan muuta kerrottavaa ole. Jos haluutte jotain erikoispostausta, ni voisin sellasta tehdä (:

Petra

2 kommenttia:

  1. Wow vähän hienot saappaat!! Toivotaan että ovat sopivat :) Noista sun kannattaa pitää sitten hyvää huolta niin kestävät monta vuotta käytössä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu varmasti pidän!(: itekki tykkään tosi paljo:)

      Poista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)