sunnuntai 17. elokuuta 2014

Elmerillä esteitä

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin tänään oli tarkoitus hypätä molemmilla hevosilla. Sara hyppäs ensin Jennyllä ja sitten minä Elmerillä. Sara hyppäs ihan pieniä, kun Jennyllä ei oikein enää hypätä 60cm korkeampaa.




Kun Sara meni laittamaan Jennyä pois, aloin verkkailemaan Elmeriä. Se oli heti alusta asti tosi energinen ja herkkä pohkeelle. Ihan vähän kun hipasit, niin se alko jo ravissa tarjoamaan laukkaa. Tein siis paljon ympyröitä, että heppa vähän rauhoittuisi. Laitettiin pellolle kolme estettä ja hypättiin niitä kaikkia pieninä. Alettiin sitten yhtä estettä nostamaan, ja se oli sitten vähän isompi loppua kohden. Olisko jotai 90cm?  Se oli ihan pikkueste Elmerille :D Aluksi se pudotti sen parikertaan, koska lähestyminen oli huono. Sitten se keksi kieltämisen. Ekalla kerralla tulin vaan uudestaan ja yritin valmistella paremmin. Sitten se kielsi uudestaan, käänsin Elmerin suoraan esteen eteen ja käskin paikaltaan sen yli. Noh yli se meni kun tarpeeks käski, mutta kaikki puomit lenti. Tultiin sitten ihan kunnolla uudestaan niin ei enää kieltänyt. Elmerin laukka on vielä niin surkee et se ei pysty laukasta hyppäämään. Ja kieltokerroilla se nosti laukan ennen estettä. Seuraavilla kerroilla en antanut sitten laukata ja silloin mentiin yli.

Ootte varmaan huomannu, et oon tosi huono kirjottamaan tekstiä! En tajuu miten muut bloggaajat pystyy kirjottamaan niin paljon yhteen postaukseen. Noh toivottavasti teitä ei haittaa että on näin vähän tekstiä ja enemmän on sitten kuvia.












könökönö

Postauksen kuvat (c) Sara Kainulainen ja minä

Postausehdotuksia saa laittaa tulemaan ja kommenttia meidän menosta ja vinkkejä miten voidaan parantaamenoa :)
Video on lisätty jälkikäteen...

10 kommenttia:

  1. Hienoja hyppyjä ja kiva blogi! :) onko ex-ravuri?

    VastaaPoista
  2. Sait uuden lukijan! Tää on tosi kiva blogi! (: http://joly-liinu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ootko muuten huomannu et näytät aina hyppy kuvissa ihan kauhistuneelta :DD nytkin vaan yhdes kuvassa on virne naamalla ja muissa kuvissa näytät siltä ku ois jtn todella kamalaa tapahtumassa :DD t. rakas ystäväsi Ninja <3

    VastaaPoista
  4. Katso, ettet jää suuhun kiinni hypyssä, etkä lähde ennen hevosta hyppyyn... näin ne puomitkaan ei lentele ihan niin helposti.

    Tarkista myös, että hevonen tosiaan ravaa eikä passaa :)

    VastaaPoista
  5. Miks täytyy hypätä jos laukkakaan ei ole kunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esteitä ei välttämättä tarvii hypätä laukassa ...

      Poista
  6. opettelisit joustamaan kädellä etkä nostaisi niitä aina ennen estettä. ei ihme et hevosella kireä ilme ja menee ohi kun on kovat kuolaimet ja todella epätasainen käsi

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)