torstai 28. elokuuta 2014

Uudet saappaat koeajettu!

Uudet saappaat saapuivat jo reilu viikko sitten. Nyt olen päässyt niitä melko paljon testailemaan. Ne on vaikuttanut hyviltä. Jalkaan ne istuu todella hyvin, vaikka vähän pelkäsin, että jonku niissä kumminkin mättää. Ekan kerran jalkaan laittaessa oli aika pienestä kiinni, että meneekö pohkeesta kiinni, mutta onneksi meni! Ja ihan hyvä, että ne on vähän  napakat, koska nahka kuitenkin venyy. 

Nahka vaikuttaa omastamielestäni ainakin laadukkaalta. Se on pehmeää ja taipusaa. Nyt vaan pitää yrittää pitää hyvää huolta niistä, että kestää hyvässä kunnossa ja käytössä pitkään. 

Saappaat jotka ostin ovat siis Mountain Horsen high supremet tai jotkut sellaset. Oikea hinta on reilu 400e ja sain nyt tarjouksesta 319e

Kuvia en nyt valitettvasti tähänh saanut, mutta tulette kyllä saamaan saappaista vielä monestikkin kuvia! Ja toivottavasti ei nyt haitannut näin lyhyt postaus.

Petra

1 kommentti:

  1. Mountain Horse Supreme High Rider
    Huippusaappaat, tykkään, jos vaan menis munkaltaselle persjalalle :D

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)