tiistai 16. syyskuuta 2014

Uusia varustehankintoja

Tässä lähiaikoina on tullut osteltua itelle ja hevosille vähän kaikkee turhaa :D Aattelin sitten tehhä postauksen niistä ja kertoilla jotain. Osasta en muista yhtään hintaa, mutta laittelen jotain n. hintoja!

Ensimmäisenä jo montakertaa mainitut uudet saappaat! (sori kun on kuvassa likaiset) Hintaa siis oli 319e tarjouksessa. Oikea hinta jotain reilu 400e. Ovat siis Mountain Horve Supreme high riders nimiset. Hyvät ja juuri oikean kokoiset ovat!


Joku random satula. Ei mitään hajua, että minkä merkkinen - ja mallinen. Ostettiin tämä siis käytettynä ja hintaa oli vain 30e. Toppaukset ovat aika painuneet, niin käytetään tässä aina paksua romaania. Käytetään tätä Elmerillä maastossa ja esteillä, vaikka on sopiva molemmille hevosille.

Käytetty koulusatula. Tässäkään ei ole merkistä eikä mallista tietoa. Ostettiin tämä 60e. Sopiva molemmille hevosille ja käytetään molemmilla. Tosi kiva istua, vaikka ei olekkaan mikään kallis merkkisatula. Tykkään!


Glööckler suojat. Jänne suojat on 30e luokkaan ja takasuojat on 25e. Eli paketilla yhteensä hintaa sen 50-55e. Ostettiin edustussuojiksi Jennylle.


Glööckler yleishuopa edustuskäyttöön. Tämän hinnasta en tiedä yhtään mutta luulisin, että olis 30-40e.

HKM bling blign- nahkapäitset. Hintaa varmaan jotain 20e. Nämäkin on edustus käyttöön!


(sori kuva ei mikään hirveen edustava) HKM tummansiniset kokopaikkaset mustilla paikoilla. Hintaa oli muistaakseni 35e, Nää on ollu tosi hyvät. Kestäny paremmin kun mun 70e housut, jotka nukkaantu heti ekan kerran jälkeen. Näitä on saanu käyttää monta kertaa eikä ole nukkaantunut mistään!  


Harja ja kouluraippa Agrimarketista. Harja on hinnaltaan varmaan reilu 5e ja raippasta en tiedä yhtään. 

Tänään tuli myös kaksi kouluhuopaa. Toinen on harmaa ja toinen valkoinen. 

Toivottavasti tämä ei ollut liian tylsä :)

4 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Huovan ja suojien merkki on Glööckler.

    VastaaPoista
  3. Voi kun ihanat nuo suojat, huopa ja riimu! <3 Kivoja juttuja oot löytäny, kelpais mullekki!

    VastaaPoista
  4. Satula (ruskea) on hööksin parin vuoden takainen merkitön koulupainotteinen yleis satula.

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)