torstai 13. marraskuuta 2014

Estetunti Tepillä

Käytiin Levälässä viime viikon sunnuntaina estetunnilla ja menin sen Tepillä. Kentän pohja oli tosi raskas kun se oli alta pehmeä ja päällä oli ohut jäinen ja luminen kerros. Tunnilla mentiin siis innaria jossa oli jokatoinen puomi ja jokatoinen este/kavaletti. Aluksi tultiin ihan ravissa ja laukassa puomit molemmista suunnista.



Sitten nostettiin osa puomeista kavaleteiksi ja tultiin sitä molemmista suunnista laukassa. Tepi piti yrittää tuoda esteelle lyhyessä ja pienessä laukassa ja saada hyvä paikka ekalle, että loppu sujuu hyvin. Alussa oli vähän ongelmia ja kolattiin montakertaa läpi, mutta parinkerran jälkeen meni jo ihan hyvin. Nostettiin sitten vika n.70 cm pystyksi ja tultiin sitten silleen. Kaks ekaakertaa mentiin ohi. Videolla näyttää, että annoin vaan Tepin mennä ohi, mutta ei se kyllä niin ollut. Ekalla kerralla se tuli kyllä niin yllättäen, että en yhtään osannut arvata. Mutsi tuli sitten Riston kanssa viereen, niin päästiin yli, mutta tuli puomi. Seuraavalla kerralla päätiin puhtaasti yli ihan suht siistillä hypyllä. Tätä tultiin sitten myös toiseen suuntaan. 


Seuraavaksi alettiin tulemaan tulemaan linjaa jonka välissä piti tehdä ympyrä sisälle päin. Siinä piti käyttää mahd. paljon ulkoapuja ja tämä tehtävä sujui meidän osalta ihan hyvin. Pari huonoa paikkaa tuli ja laukka alkoi loppua kohden olemaan aika tahditonta. 

Enempää en selittele vaan laitan pläräyksen kuvia ja videon! :) Pahoittelen muuten kuvien hiukan epäselvää laatua, mutta ei se mitään, kunhan hevosen erottaa niin hyvä on! Kuvat ja video (c) Rosa Sormunen. 


















2 kommenttia:

  1. Herranjumala, miten picasa on tappanut kuvien laadun!! Nää on koneella PALJON paremman näkösiä, tässä nää on ihan jotain en osaa sanoa järkyttävää D'':
    Ja se vika este oli ensin 70cm ja sitten 85cm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, yritin pelastella niitä, mut en oikee onnistunu :/ ja se vika este näytti iha joltai 70cm xD

      Poista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)