perjantai 27. helmikuuta 2015

#109 Tunti Leijonamielen ratsutilalla ja viimehetken koulutreenit

Moi! Käytiin keskiviikkona (25.2.) siis Leijonamielen ratsutilalla ratsastustunnilla. Sain ratsukseni Lotte-ponin, jolla menin n.3vuotta sitten Rouhialassa.

Alkutunnista poni tuntui todella tahmeelta. Sain hirveesti ratsastaa sitä eteen ja käden piti olla tosi tosi kevyt. Sillä jos otti yhtään enemmän suusta kiinni niin veti parikertaa ohjat kädestä. Näin kävi mullekkin parikertaa, kun en paljon oo sellasilla hevosilla mennyt ketkä ylipäätään toimii istunnan kanssa tolleen. Esim. Elmerillä menen eniten ja ei todellakaan vielä pysähdy istunnalla.

Tunnilla tehtiin pohkeenväistöjä keskihalkasijalta uralle. Sain tehtyä ihan hyvät väistöt kunnes poni aina päätti että lähdetään laukalle, mikä kuului tehdä väistöjen jälkeen. Tein siinä vaiheessa voltin, mutta ei paljoa auttanut. Satu tuli sitten parikertaa auttamaan,m utta ei siitä oiken apua ollut, kun poni oli päättänyt että haluaa laukata eikä mennä väistöjä. Toiseen suuntaan meni jo paljon paremmin. Se ei silloin enää varastellut yms..

Lopputunnista Lotte oli ihan tosi kiva! Sain sen menee pyöreesti ja sain otettua vihdoin ja viimein ohjat tuntumalle kun aikaisemmin ei voinut paljoakaan pitää.








Tämän tunnin jälkeen käytiin Levälässä viimehetken treeneissä. Huomenna (lauantaina 28.2) meillä on Joroisessa Kimmon tallilla koulukisat. Meen siellä Tepillä hC. Treenit meni nyt niin ja näin.. Kenttä ei ollut kovin hyvässä kunnossa, joten vaikutti menoon aika paljon. Noh... kisoista pyrin tekemään mahdollisimman paljon kuvia.

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)