lauantai 4. huhtikuuta 2015

Päivittelyä Jennyn jalasta ja asiaa heppamessuista

Moi! Jennyn jalka ei ole mennyt tässä parin kuukauden aikana huonompaan ik parempaan suuntaan. Ollaan pitkään mietitty, että mikä on vikana. Mielessä pyöri kinnerpatit, revähtymät kaikki mahdolliset. Nyt Jenny on vaan lomaillut ja "seisonut".

Tänään kävi Jennyn omistaja vähän kattomassa sitä. Paineli, venytteli, katteli liikettä. Päädyttiin sitten parin puhelin jälkeen, että sillä ois mahd. jonkinlainen niveltulehdus... Se ei siis välttämättä ole totta, mutta se on omistajan epäilys. Se tarkottaa siis sitä että heppa ei saa liikkua ja jonkin lainen lääkitys päälle. Nytten kun se on ollut sen pari kuukautta, niin se on jo pitkittynyt ja se voi aiheuttaa taas nivelkulumaa tai jotain sellaista.

Eläinlääkäri pyydetään käymään ja katsotaan mitä voidaan tehdä. Jos ei parane niin Jenny jää pullaponiksi tai sitten menee monttuun... Nytten kuitenkin Jennylle rakennetaan jonkinlainen oma tarha. Se ei ole kuitenkaan niin helposti tehty kun sanottu. Jenny stressaantuu ja käy kierroksilla jos on yksin. Tarha pitää siis rakentaa silleen, että näkee kaverit.

Siirrytään sitten vään mukavampiin asioion. Luultavasti olen siis menossa Hevoset- messuille. Menen sinne Lauantai päivänä. Mitään kummempaa ei tarvitse ostaa sieltä (paitsi niitä tunnettuja heppanameja xD) ja tietysti jos vastaan tulee jotain hyviä tarjouksia ja jotain kivaa niin sitten. Jos olis vaan rahaa niin daionin capsit ja jodburit haluaisin, mutta kattoo niitä sitten kesällä :)

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)