keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Blogin tulevaisuudesta

Moi! Olen jo jonkin aikaan miettinyt tämän blogin kohtaloa ja ajattelin kirjoittaa siitä tämän postauksen.

Tiesin jo Diivan ostaessa että tulen saamaan ihmisiltä paskaa niskaani ja niin tuli käymään. Silloin jo päätin, että jos blogin kautta tulevat kommentit aiheuttavat liikaa stressiä lopetan blogiin kirjoittamisen ainakin joksikin aikaa, jos en kokonaan niin Diivasta en ainakaan kirjoita enää mitään. Vaikka en blogiin kirjoita niin paskaa saan niskaani silti, mutta se luultavasti vähenee tai ainakin toivottavasti. Te ette ole kommenteissa nähnyt näitä kommentteja koska jos jotain on tullut, ne olen poistanut. Kaikkia kommentteja ei kuitenkaan tule tänne blogin puolelle vaan niitä kuulee sitten vähän kaikilta mitä on puhuttu ja kaikki on viitannut aina edelliseen kirjoittamaani postaukseen, että miten nyt on huono hevonen ja miten oon toiminut väärin.



En halua että Diivan osto alkaisi jollain tavalla kaduttamaan. Saan kuitenkin sellaisen kuvan ihmisten puheista, että niiden mielestä en osaa toimia varsan kanssa ja en saa opetettua siitä minkäänlaista ratsua, vaikka itse uskon että siitä jonkinlaisen pelin siitä saan. Jos en niin olisi uskonut, niin en olisi varsaa kyllä ostanutkaan. Tuntuu kuitenkin että itseluottamus tässä asiassa pettää jos saan kovin paljoa paskaa niskaani.

Tunnen paremmaksi vaihtoehdoksi jättää nyt blogin tauolle. Silloin ei tarvitse miettiä koko ajan mitä täällä sanotaan, vaan saan tehdä asiat niinkuin parhaaksi nään. Katsotaan jos joskus vähän kirjoittelen miten on mennyt mutta erillisistä "treeneistä" en kuitenkaan halua kirjoittaa.

Petra

1 kommentti:

  1. Harmi että sulle on tullut ilkeitä kommentteja. Lohdutukseksi voin sanoa, että niitä tulee lähes kaikille! Tsemppiä sulle Diivan kanssa, toivottavasti vielä palaat kirjoittelemaan! :)

    - Mimmi

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)