sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Peltoilua ja ekat esteet

Vihdoin ja viimein materiaalia blogiinkin! Pikkuserkkuni Riikka tuli meille, joten tietysti käytin tilaisuuden hyväksi ja raahasin hänet tallille kuvaamaan! Pelto oli semi hyvässä kunnossa, joten mentiin siinä. Ratsastin Diivan ja Elmerin, mutta postausta tulee nyt vain Diivan kanssa heppailusta.

Mentiin tosiaan pellolla. En Diivan kanssa mitään kummallista tehnyt, yritin saada sen liikkumaan reippaasti eteen ja käyttämään takajalkoja. Taisi sekin vähän yrittämiseksi jäädä, mutta kyllä se siitä! Itseasiassa käytiin Diivan kanssa puolen tunnin mini tunnilla Mirkan silmän alla. Tykkäsin tunnista ihan tosi paljon ja kunhan löydetään sopiva ajankohta niin ollaan ehdottomasti menossa uudestaan!




Diiva oli tosi reipas ratsastaa. Välillä piti pukittaa kun oli niin hauskaa tai kun vähän komensin raipalla. Menin kaikki askellajit läpi niin, että D tuntui suht mukavalle. Pystytettiin vielä pienet esteet ja hypättiin ne pariin otteeseen. Tultiin ensin ihan puomikasana, josta tehtiin pieni ristikko. Nämä tultiin ensin ravissa ja sitten laukassa. Lopuksi laitettiin n. 50cm pysty este ja tultiin se laukassa. Diiva hyppäsi kuin vanha tekijä, oon ylpee vaavista <3

Videota tuli aika vähän ja mitään hyviä pätkiä ei videolle saatu, vaikka niitäkin oli. Pieni pätkä meidän menosta kuitenkin.




Nyt pitää yrittää tsempata ja saada postauksia tehtyä!

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)