maanantai 14. joulukuuta 2015

Diivan kanssa hömppäilyä

Moi taas! Vaikka minulla ei olekkaan mitään kummoista asiaa, eikä materiaalia, ajattelin kirjoittaa jonkin näköisen postauksen lähipäivien tapahtumista.

Diivaa on nyt liikutettu 3-4x viikkoon. Se on rauhottunut hoitaessa nyt tosi paljon, kun saa kunnolla ja usein liikuntaa. D ei selvästikkään kestä vapaapäiviä tai lomia. Ratsastaessa on ihan mukavakin välillä, että tamma on reipas., Hoitaessa taas pitää häseltää ja kavioita nostaessa potkia, kun on niin kauhean kamalaa, kun taas välillä ei ole mitään ongelmaa, tamma...

Oon nytten mennyt suurinpiirtein joka toinen kerta maastossa ja joka toinen pellolla. Paljon on joutunut menemään pimeessä, mutta onneksi se ei tuota meille Diivan kanssa ongelmia. Maastossakin saa mennä vaikka ihan pilkko pimeellä - varsa ei pelkää yhtään mitään! Pellolla ollaan tehty ihan perus juttuja. Pään nykiminen on vähän vähentynyt, kun hankittiin ohuempi kuolain, mutta eroon ei olla päästy siitä vieläkään. Nyt harjoitellaan ihan vain rennosti ja oikein päin kulkemista ja yritetään saada tasaista tuntumaa. Eteen päin ollaan menty hurjasti jo siitä, mistä Diivan kanssa lähdettiin!

Sunnuntaina olin menossa D:n kanssa pitkälle maastolenkille, mutta se peruuntui kenkä ongelmien takia. Oikeesta etusesta kenkä oli jotenkin kummallisesti irti toiselta puolelta ja oli vähän vinkselis vonkselis siinä jalassa. Laitoin kengittäjälle viestiä, jos hän pääsisi sen ottamaan pois ja lyömään takaisin, mutta ei päässyt nopealla varoitusajalla tulemaan. Sovittiin seuraavalle päivälle, mutta sekin siirtyi. Kenkä oli onneksi tipahtanut sitten pois. Itse kun en osaa kenkää edes pois ottaa. Pitääpä pyytää Tikua neuvomaan, että "hädän" tullen saan omin voimin ne pois. Sunnuntaina en siis päässyt liikuttamaan, mutta tänään sitten käytiin maastoilemassa!

Diiva vaavina (c) Miia Ahola

Pelto ja tiet on tällä ketkellä ihan kivi kovina. Pellolla ei sen vuoksi voi nyt mennä. Toivotaan, että tulee mahdollisimman nopeasti lumet maahan, että saadaan luminen joulu ja Diivalle hiihtoratsastus valjaat selkää ja joku perään :_D

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)