torstai 3. maaliskuuta 2016

Ajoa, ratsastusta, hierontaa - VIDEOPOSTAUS

Tänään taas innostuin kuvaamaan videopostauksen, tai itseasiassa olen kuvannut varmaan 5, mutta ne ovat jääneet jostain syystä kesken tai muuten ei ole onnistuneet. Tänään kuitenkin jaksoin kuvata videopostausta alusta loppuun asti, vaikkakin vähän vähemmän loppua kohde. Tänään pääsi poni ja Elmeri liikkumaan ja Diivan hieroin ja venyttelin. Aikaa sain tallilla kulumaan 5h.

Diiva rokotettiin keskiviikkona, jonka takia sitä ei nyt kummallisesti olla liikutettu. Lauantaina kuitenkin kävin ehkä kilometrin lenkin ilman satulaa, jossa otin pari ravi pätkää. Ei siinä ollut mitään, mutta kun käveltiin isontien laitaa takaisin tuli vastaan rekka, jota väistettiin ojaan. Ei tullut paljoa sitä lumimäärää ajateltua, kun sinne vähän paniikissa hevosen ohjasin. Diiva upposi ihan kunnolla ja minäkin melkein lantiota myöten.Diiva joutu siis hyppimään, että päästiin pois, josta ei tainnut paikat oikein tykätä. Talliin mennessä hevonen ei pystynyt venyttämään päätään maahan ja se tärisi. Kyllä meinas tulla itku silmään, että mitä tuli tehtyä ja mikä sillä nyt on. Soiteltiin sitten kaikki hevostutut läpi, sekä Diivan kasvattajalle. Päädyttiin siihen, että neidillä oli lievä lannehalvaus. Sunnuntaina ei ollut enää merkkiäkään mistään.

Tänään Diiva pääsi taas liikkumaan ja oli tosi laiska. Maastoon ei voinut mennä kavioon syntyneen irtoseinämän vuoksi. Ensiviikolla tulee tälläkertaa ihan ammattikenkääjä, joka kävi myös syksyllä, katsomaan jalkaa ja lyömään kengät uudelleen jalkaan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Nyt kuitenkin sunnuntaina kuvattuun videopostaukseen, kertokaahan haluatteko useemmin videopostauksia, sillä kun ei ole ketään ratsastusta kuvaamaan, saan videopostauksilla hyvin materiaalia blogiin :)




Videosta unohdin musiikit, mutta onneksi se ei maailmaa kaada :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)