keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Blogiremontti?

Olen pitkään miettinyt pitäisikö vaihtaa ulkoasua, se kun ei miellytä omaa silmääni ei sitten yhtään. Blogin nimikään ei oikein miellytä - tuntuu ettei se kuvaa tarpeaksi blogin sisältöä. Enhän kuitenkaan pidä tätä päiväkirjana, jonne kirjotaisin jokaisesta ratsastuksesta, vaikka eihän se sitä välttämättä meinaisikaan. Blogin nimikin olisi siis vailla muutoksta.

Ulkoasuremontin myötä toivon, että saisin innostusta blogiin kirjoittamiseen. Monesti kun saan materiaalia, on niin paljon kaikkea tekemistä, etten muista kirjoittaa. Sitten kun taas ei ole materiaalia, kaipailisin niiden perään. Jos tätä lukee joku innokas valokuvaaja, niin tervetuloa.!!  

Nyt siis nimiehdotuksia kehiin! Tässä hiukan kriteereitä nimelle:

- Liittyy Diivaan (nimi: Suncatcher LEV)
- Mielelään suomenkielinen
- Ei sellainen, mikä löytyy joka toisesta blogista

Ulkoasua kokeilen itse tehdä, mutta en kyllä osaa mitään koodailu juttuja yhtään... Jos sinä tai joku muu tuttusi tykkää tehdä ulkoasuja, laittakaa viestiä vaikka sähköpostiin: petsku00@hotmail.fi tai tutut vaikka facebookissa :)

8 kommenttia:

  1. Mie voin tulla joku vkloppu kuvailemaan ja samalla moikkaamaan Diivua ^_^ Ja mitä blogin nimeen tulee, niin keksin vain kaikkia tyhmältä kuulostavia :P

    VastaaPoista
  2. Miä voisin kyllä joskus tulla kuvaamaan, jos vaan kelpaa! En kyllä mitenkään säännöllisesti, mutta eiköhän silloin tällöin onnistuisi! Jos haluut nähdä miun ottamia kuvia niin niitä löytyy villimeininki.blogspot.fi ja sitten aika paljon miun ottamia kuvia löytyy myös miun kaverin blogista tallintarinoita.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Olen huono keksimään nimiä ja päädyin blogiisi vahingossa, joten en tiedä "taustoja" sen kummemmin, mutta tässä muutama nimiehdotus:
    Diivamaisesti, Diivan matkassa, Läsipään satulassa...
    Pakko muuten huomauttaa, etten jostain syystä pääse tuonne Diivan sivuille tuosta sivupalkin linkistä. Vastaan tulee vain teksti, ettei minulla ole oikeutta lukea kyseistä sivua. Onkohan tämä tarkoituksella niin?

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdotuksesi ei ole ihan sitä mitä etsin, mutta kiitos kuitenkin :) Hyvä kun sanoit, ei todellakaan ole tarkoitus olla suljettuna!

      Poista
  4. Minnekkäs hait yhteishaussa?

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)