maanantai 15. elokuuta 2016

Ensimmäinen yö Harjussa

Ensimmäinen yö Harjun oppimiskeskuksen Mattilassa vietetty. Tulin koululle siis ensimmäistä koulupäivää edeltävänä iltana. Sain huonekaverikseni jo aijemmin tutun Jennin, jonka kanssa on ollut todella mukavaa!

Eilen kävimme tosiaan katsomassa Diivan tallipaikkaa, josta taisin jo edellisessä postauksesta mainita. Paikka oli pieni kotitalli, jossa oli kuitenkin suhteellisen hyvät puitteet. Kenttä oli ehkä vähän pienempi mitä osasin odottaa, mutta menee kyllä meidän käytössä. Kävelymatkan päässä tallista on Ryhlyn talli, jossa on maneesi ja isompi kenttä. Täällä tullaan siis tulevaisuudessa valmentautumaan ja käymään ratsastamassa, sillä maneesi vuokrakaan ei ole mitään päätä huimaavaa.

Asun siis viikot täällä Harjussa ja yleensä viikonloppuisin menen kotiin. Välillä vietän viikonloput täälläkin, mutta nekin vasta silloin kun hevonen on tuotu tänne tai olen koulussa kiinni. Diiva tulee siis syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina ainakin näillä näkymin.

Ensivaikutelma koulusta on hyvä. Osa opettajista on hiukan omalaatuisia, mutta ehkä se siitä kun enemmän tutustuu. Minun luokalla on tällähetkellä 29 oppilasta, ja ykkös ryhmässä johon kuulun on yksitoista. Ja mikä parasta, täällä on hyvää ruokaa, eikä nälissään tarvitse olla sillä ruokaa saa parin tunnin välein. Ainoastaan iltapala on hankittava itse, muut ruuat saa koululta täysin ilmaiseksi, mikä on tietysti opiskelija budjetille erittäin hyvä.

Tänään koulu kesti kahdestatoista vähän yli kolmeen, kuunneltiin ainoastaan infoa, tutustuttiin henkilöstöön, kiersimme koulun aluetta, sekä otimme ryhmäkuvan. Viideltä oli vielä lyhyt info hetki ja pari ryhmäytymisleikkiä

Tällä viikolla tapahtuu kaikkea mukavaa. Huomenna pääsemme laskeutumaan kalliolta, sitten on rantasaunalla saunomista, uintia ja ilmaisesti makkaran ja letun paistoa tai ms...

Mutta tämä koulusta... Perjantaille varasimme tunnin Diivalle ja minulle Sannalta. Saa nähdä mitä tulee. Sunnuntaina kun Diivan ratsastuin itsenäisesti kotona pellolla, oli todella tyytyväinen. Pääsimme aloittamaan siitä mihin ennen aina lopetimme. Laukka oli edelleen hankalaa enkä saanut siinä Diivaa tarpeeksi pohkeen eteen, mutta luulen, että sekin johtui osittain myös pohjasta.

                                netti on niin älyttömän huono, että en saanut lisättyä kuvia
Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)