perjantai 12. elokuuta 2016

Kuulumisia

Nyt on taas tapahtunut paljon, mutta kirjoittelut teille on jäänyt. Kohta on kuitenkin paluu arkeen, joten aikaa alkaa löytyä. Koulu alkaa siis maanantaina Virolahdella, Harjun Oppimiskeskuksessa. En muita olenko maininnut asiasta, mutta en siis päässyt opiskelemaan ratsastuksen ohjaajaksi, mutta lähden sitten hevosenhoitajaksi. 

Diiva on nyt päässyt neljä kertaa vähän osaavamman kuskin koulittavaksi. Sanna Raatikainen ratsasti neitiä ja kyllä oli ilo katsella kentän laidalla heidän tekemistä. Nyt oli tarkoitus mennä itse tunnille vielä ennen kun lähden kouluun, mutta en tiedä vielä saadaanko aikoja sovittua. Diiva meni niin hienosti, etten uskonut sen koskaan edes noin menevän, mutta kyllä sen huomaa kun on ammattilainen asialla. Eilen kun kiipesin itse ensimmäistä kertaa selkään ratsutuksien jälkeen ja suunnattiin maastoon, niin enpä saanut neitiä yhtään kivaksi ratsastettua. Käynti väistöt onnistuivat kyllä ihan super ja käynnissä Diiva meni kivasti kuolaimella. Ravissa sain parit ihan semi jees pätkää, laukka ei onnistunut hyvin, sillä neiti halusi mennä kovaa ja annoinkin mennä aika reippaasti, sillä eteenpäin liikkuminen on meillä vieläkin iso ongelma isolla O:lla. 





Nyt neiti saa hetkisen levätä ja ratsastan sen vielä pellolla sunnuntaina. Sitten äitini liikuttaa Diivaa viikolla juoksuttaen kärrien perässä ja liinassa. Itse ratsastan sen parikertaa viikonloppuna ja loppu kuukauden neiti saa lomailla ja miettiä asioita. 

Katsotaan nyt mitä saan itse hevosesta irti, en luultavasti mitään ja kaikki aika ja raha meni hukkaan.. no yhdessä opetellaan ja katsotaan mihin ylletään. Ensikuussa päästään taas uusiin piireihin ja katsotaan mitä se tuo tullessaan. 

Katsotaa jos sunnuntaina tai maanantaina kertoilen vähän Diivan tulevasta tallista ja minun heppakoulun alkamisesta :)

Petra


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)