tiistai 24. tammikuuta 2017

Pellolla

Vihdoin ja viimein ollaan päästy taas jatkamaan treenejä yskän siirtyessä sivuun. Eläinlääkäri kävi tosiaan Diivaa katsomassa ja se määräsi limaa irroittavan lääkkeen joka toivottavasti vie yskän lopullisesti pois. Viimeviikon keskiviikkona sai neiti vihdoin uudet kengät jalkaan ja ilokseni illalla oli tullut ihan kunnon syvä hokinpolkeeman. Eilen maanantaina meillä olo vapaa iltapäivä, joten päätimme lähteä ratsastamaan pellolle, kun kerrankin päästiin valosalla ratsastamaan.

Hevoset olivat alkuun todella villejä ja harmikseni kaikki eivät tallentuneet kuville tai videoille, osa saatiin kuitenkin tallennettua. Diiva oli alkuun aika vahva ja epätasainen, joten menin sillä isolla ympyrällä ja taivuttelin vähän, jolloin neiti alkoi toimia jo paljon paremmin. Loppuun Diiva alkoi tuntua jo tosi kivalle ratsastaa ja oli kevyt kädelle. Harmikseni parhaimmat kohdat eivät kuitenkaan tallentuneet videolle.

            

Itse kun katsoin videota, järkytyin siitä miltä meidän meno näytti. Selkään Diiva tuntuu paljon paremmalta, mitä se näyttää maastakäsin. Tänään heräsimme aamulla aikaiseen ratsastamaan ennen koulun alkua ja pyrin korjaamaan mahdollisimman paljon virheitä mitä eilen tein ja Diiva olikin tänään tosi super! Se oli älyttömän kevyt ja kivasti pohkeen edessä, voi kunpa oltaisiin saatu tästä videota.

heppa on niin hieno, ratsastaja puuhaa taas jotain omiaan..

Välillä näytettiin oikeen kouluratsukolta


hän vähän halusi mennä ja minä olin asiasta eri mieltä

neiti terhakkana menossa



laukka on vielä vähän hakusessa, mutta pikkuhiljaa sekin alkaa toimia :)

Ensiviikolla meillä olisi Minna Pekkalan estevalmennus, joten tälläviikolla olisi tarkoitus vähän pomppia jotain ja hakea tuntumaa hommaan. Diiva on onneksi aika helppo hypätä, kunhan sen saa vain tarpeeksi pohkeen eteen. Se katsoo itse hyvin paikan, mutta jos sitä jää yhtään vetämään ottaa se hypyn yleensä pohjaan ja on aivan mato. Tärkeitä on vain olla todella kevyt ja antaa edetä, niin sujuu hypytkin hienosti.

Lähden ensikuussa työssäoppimaan paikkaan, jossa pyörii viikottaiset tunnit, joten siellä luulen, että päästään valmentajan silmän alle vaikka joka viikko jos niin halutaan. Nyt minulla on todellinen treeni into, joten meitä ei estä tällähetkellä mikään. Suunta on vain eteenpäin, joten ehkä me vielä joskus päästään starttaamaan heC ja joku pieni esteluokkakin :)

Kuvat ja videot (c) Pia Jantunen ja Jenni Morosoff

Petra





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)