keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Linkkaa blogisi -postauksen "tulokset"

Kyllä, näette oikein! Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tehdä tämän. Blogeja osallistui kaiken kaikkiaan 15kpl, joiden joukossa oli monta todella hyvää blogia, mutta niiden joukosta päätin karsia kolme, joista pidän kaikista eniten. Vaikka kuinka yritin pähkäillä en osannut enää laittaa valitsemiani blogeja paremmuus järjestykseen, sillä jo niiden karsiminenkin tuotti harmaita hiuksia. Valitsemani blogit jäivät päällimmäisenä mieleen sisällönsä, ulkoasunsa ja laadunsa perusteella. Mutta nyt itse blogeihin. 

Ensimmäinen valitsemani blogi on 

                                                       Senni Haapaniemi & Loksare

http://loksare.blogspot.fi/

Blogin ulkoasu on yksinkertainen ja kaunis. Henkilökohtaisesti pidän todella paljon yksinkertaisesta ja vaaaleasta blogin ulkoasusta, sekä bannerista ja tässä blogissa ne kaikki toteutui. Välilehtien harmaa sävy ja miellyttävä asettelu tuo blogiin kuitenkin jotain sen kaiken valkean keskelle. Blogin välilehdissä on esitelty kattavasti itse bloggaaja, hevonen ja niiden lisäksi löytyy myös muuta tietoa. Blogin kuvat ovat suurimmaksi osaksi laadukkaita ja tekstin fontti ja sisältö on helposti luettavaa. 

Toinen valitsemani blogi on:

Better Than Pearls

http://baypearl.blogspot.fi/

Blogia kirjoittaa 24v Rosa ja blogissa kerrotaan paljon -12 syntyneestä Levälän Paronitar eli "Nita" nimisestä hevosesta, joka on Diivan puolisisko. Postauksissa kerrotaan välillä myös muista tallipihasta löytyvistä hevosista. Rosa on myös Diivan kasvattaja, joten itse blogi, bloggaaja ja hevonen on tuttu jo ennestään. Blogissa suurinosa postauksista on valmennuspostauksia, jossa Rosa ja Nita käyvät ahkeraan tahtiin. Blogi teksteissä valmennuksista kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti, joten niistä saa lukiessaan myös itse paljon irti! Ulkoasu on tässäkin blogissa hyvin simppeli ja raikas, joka on mieleeni! Välilehdistä löytyy hyvin tietoa hevosesta ja bloggaajasta! 

Kolmas valitsemani blogi on: 

Just Like Paradise

http://kouluradoilla.blogspot.fi/

Blogia kirjoittaa mikkeliläinen opiskelija ja blogissa kerrotaan paljon Ponte nimisen hevosen kanssa treenailuista. Pari postausta selaillessa huomasin suurimman osa postauksista oleven treeni/valmennuspostauksia, joissa on hyvin selostettu treenien sisällöt. Osasta postauksista löytyy todella hienoja ja hyvälaatuisia kuvia. Teksti on hyvää ja helposti luettavissa, sekä ulkoasu on yksinkertainen ja miellyttävä. Välilehdissä varsinkin hevosesta ja sen taustoista on kerrottu todella hyvin. Blogin kirjoittaja on todella aktiivinen ja blogiin ilmestyy postauksia melko usein!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)