keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

#72 Minun ja Jennyn kehittyminen

Jenny tuli meille ylläpitoon v.2012  ja siitä lähtien olen Jennyllä ratsastellut.

Vuosi 2012

Jenny saapui muistaakseni meille joskus huhtikuun lopussa. Aluksi meno oli aika järkyttävää. En ollut tottunut niin pompottavan raviin ja kun olin mennyt luotettavilla tuntsari suomipuksuttimilla pääosin, niin oli aika outoa siirtyä vähän koheltavaan ja herkkään lämppäriin. Mentiin silloin pääosin maastossa, mutta välillä Ninja piti sitten tuntia pellolla. Meno oli koko vuoden aika kamalaa, hevonen juoksi tyyliin pää pystyssä ja minä yritän pysyä kyydissä pomppien kuin perunasäkki. Kevensin silloin todella etukenossa ja menin todella lyhkäsillä jalustimilla, joka varmasti vielä hankaloitti hommaa. Tälleen jälkikäteen ärsyttää ja ihmetyttää, että miksi kukaan muu kun äitini ei minulle siitä mitään maininnut. Ensimmäinen vuosi meni pääosin siinä kun yritiin oppia pysymään kyydissä ja löytämään yhteistä säveltä hommaan. Pikku hiljaa rupesi homma menemään vähän paremmin, mutta ei se ollut mitään kivaa katsottavaa. Meno oli silloin tämän näköistä:



Kamalaa eikö? :D
vuosi 2013

Homma rupesi pikkuhiljaa sujumaan ja rupes näyttämään jo vähä ratsastukselta :D Käytiin tänä kyseisenä vuonna parissa valkassa ja kisoissa. Kesästä ei tuu nyt hirveesti mitään mieleen, mutta syksyllä päästiin starttaamaan 70cm kisoissa ja voitettiin se, sekä käytiin kerran koulukisoissa jossa menin hC:n ja sain 60% eli ihan jees. Loppuvuodesta Jenny muutti sitten toiselle tallille, jossa loppuvuosi käytiin vaan maastossa ja ratsastettiin vain parikertaa viikossa, joten kehitystä ei sillin paljoa tapahtunut. Ehkä vähän alamäkeäkin tuli loppuvuodesta.



vuosi 2014

Jenny ja minä ollaan kehitytty hirveesti. Olen nyt käynyt 3-5krt viikossa ratsastamassa ja peltokin on ollut todella hyvässä kunnissa joten on päässyt kunnolla treenaamaan. Sen jälkeen kun Rosa kävi pitämässä tuntia niin on Jenny ollut paljon kivempi ja "helpompi" ratsastaa. En hirveesti pysty nyt tästä vuodesta kertomaan, koska tämä vuosi on vielä niin aluillaan.


Aika ihana istunta :D


Tänä vuonna ei ole ollut kertaakaan kukaan ihan vaan kuvaamassa menoa, joten kuvat on aika järkkyjä :D

Toivottavasti tykkäsitte :D


6 kommenttia:

  1. wow! ihan mielettömästi ootte kehittyny!! :o hyvä te!♥

    VastaaPoista
  2. Jenny näyttää tosi hyvältä tuossa tän vuoden puolella otetussa kuvassa mihin oot kommentoinu että järkky istunta itselläsi. Heppa näyttää rennolta mutta lyhyeltä eikä ihan niin etupainoiselta kuin yleensä. Jatka samaan malliin, hienosti menee! :) Kahdessa vuodessa ootte päässeet jo tosi pitkälle!

    VastaaPoista
  3. Petra hei, oishan tein kehityksestä voinu kirjottaa PAAAALJON enemmän ku pari riviä joka vuodelta! ja enemmän kuvia, ei niitä nyt noin vähän vaan voi olla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeesti löytynyt mitään hyviä kuvia miusta ja Jennystä. Minnistä ja minusta löyty taas aika paljo. En keksiny mitään mistä kertoo.

      Poista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)