sunnuntai 14. joulukuuta 2014

#98 Kunnolla kuolaimettomilla ja kuvia

Koko tällä viikolla kerkesin käydä tallilla vain pari kertaa kun joka ilta on ollut jotain menoa. Riparijuttuja, bändiharjotuksia, keikkaa yms.. Noh, tänään onneksi pääsin tallille ja pitkästä aikaa valosan aikaan. Kuvasin videopostaustakin, mutta ei siitä sitten tullut mitään, niin jätin kesken. Yksin videopostauksen kuvaaminen on tosi vaikeaa, varsinkin silloin kun toinen hevonen on tökkimässä kameraa ja tulossa sen eteen.


Päätin testata Jennyllä kuolaimettomia niin, että menin ihan "kunnolla" koulua. Eli siis laukkasin ja ravasin ja tein erilaisia tehtäviä. No ensin alkukävelyiden jälkeen keräsin ohjat ja Jenny tuntui tosi kivalta. Tykkäsin siitä kun otin enemmän tuntumaa niin heppa ei heti nostaut päätä ylös. Sain jennyn menee tosi kivaa käyntiä! Noh siten ravissa.... Jenny oli jotain niin kauheeta ratsastaa! Siis asettuminen, kääntyminen yms. ei onnistunut, enkä saanut Jennyä yhtään myötäämään. No menin takaisin käyntiin ja työstin siinä ja taas oli heppa tosi kiva. Kokeilin uudestaan ravia ja oli yhtä kauheeta. 


Yritin siinä ite olla rauhallinen (jos joku ei onnistu niin itelläni ei kestä hermot, joka ei ole todellakaan hyvä juttu) ja yrittää vielä. Tein paljon siirtymiä, että saisin Jennyä paremmin avuille ja erilaisa taivutus juttuja. No pikkuhiljaa se alkoi paranemaan ja pari ihan hyvääkin pätkää tuli. Testasin laukkaa, niin siinä oli vähän parempi kun ravissa. Sain menemään hyvää rytmikästä ja lyhyttä laukkaa, mitä Jennyllä en ole saanut pitkään aikaan tehtyä. Joten jotain positiivistakin löytyi kuitenkin.

No hevosillahan menee aina hetki tottua uuten, joten ehkä mä vielä testailen. Olis kyllä ihan superkiva jos pystyisi menemään kuoleimettomilla. 

Kuvailin tänään myös heppoja joten tässä vähän kuvia: 











Jenny ei oikein ollut tänään kuvauksellinen ja Elmeri poseeras niin kivasti, niin siksi Elmeristä enemmän kuvia :)

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)