maanantai 22. joulukuuta 2014

#99 Pulkka ratsastusta

Oon jo jonkin aikaan suunnitellut, että testataan Jennyllä silleen että toinen ratsastaa ja toinen tulee pulkalla perässä. Tänään saimme kaverin kanssa aikataulut sopimaan, joten päätimme sitten tänään testailla. Oli muuten ihan super kivaa ja hyvää treeniä hepalle! Suosittelen ehdottomasti testaamaan. Mentiin suht lyhyt lenkki ja mentiin hetki pellolla niin Jenny oli jo ihan hikinen. Pitemmittä puheitta videokoostetta meidän pulkkaratsasteluista tänään!




Ihanaa joulua kaikille lukijoille! 




5 kommenttia:

  1. Missä tuo pulkka oli kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rintaremmi tai joku tälläne, mikä hevosil on ku ajetaa ja se on siinä ryntäillä. En muista yhtää sen nimee :D

      Poista
    2. Lopeta ennen ku hevoses on kipee.. Tohon tarkotukseen on ihan oikeet valjaat (hiihtoratsastusvaljaat), älä tee mitään omia viritelmiä.

      Poista
    3. Katsoin netistä hiihtoratsastus valjaita ja löysin yhdet, jotka ovat melkein samat kuin käyttää vain tota yhtä remmiä. Siinä on vaan vielä pyllyn sellaiset jutut, että se naru mistä pidetään kiinni niin ei mene jalkoihin. Voitko kertoa millä tavalla hevonen tossa kipeytyy? :)

      Poista
  2. Vähänkö näyttää kivalta!! :)

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)