torstai 9. huhtikuuta 2015

Hevoset 2015- messut


Hevoset 2015- messut järjestetään taas 11.-12.4 . La klo. 9-20 ja su 10-18. Sijainti on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmankatu 20, 3390 Tampere.

Sisäänpääsy:

Aikuiset 15e
Opiskelijat ja eläkeläiset (voimassa olevalla kortilla) 12e
Nuori 7-15v. (ikä todistettava) 12e
Kahdenpäivän lippu 20e
Ryhmälippu (ryhmässä väh.10 henk)

Lapset alle 7v maksutta aikuisen seurassa.

Pysäköinti on 5e

Alennukset:

Raviliiga- korttilla 5e alennus aikuisten ja kahden päivän lipuista
Voimassa olevalla SRL- jäsenkortilla päivälippu 7.5e ja kahden päivän lippu 10e
K-plussa kortilla aikuiset 12e ja kahden päivän lippu 17e
Islanninhevosyhdistyksen jäsenkortilla aikuisten lippu 12e ja kahdenpäivän lippu 17e

Mitä ohjelma numeroita aijon seurata: Kenttäratsastus klinikka olisi varmasti ihan tosi kiva, mutta pahoin pelkään, että sinne ei keretä. Tullaan kuitenkin sen verran kaukaa, etä matka kestää sen 4h suuntaansa... Tämä on siis 10.00-11.00. Drassage meets westerns on ihan pakko nähdä! Se on 12.30- 12.45. Toivottavasti keretään siihen mennessä jo paikalle. Kaikki mahdolliset esteratsastuskilpailut haluan nähdä! Turnajaisshow on varmaan myös mielenkiintoinen, mutta ei kyllä niin pakollinen. Se on klo 18.00-19.00. Viimeisenä on sitten valjakkoajo kilpailu. Sekään ei mikään pakollinen, mutta varmasti ihan mukava.  Tämä on klo19.00-19.30. Ratsastuksenohjaaja-, ratsastuksenopettaja- ja ratsuttajakoulutus Ypäjänhevosopistolla juttu olisi hyvä käydä edes hetken katsomassa, sillä tarkoituksena oli hakea ratsastuksenohjaajaksi tai johonkin muuhun heppa-ammattiin. Erillaiset luennotkin olisi kiva kuunnella, mutta tuskin niihin kerkeän ja maltam jäädä kuuntelemaan. Satulansovitus näytös olisi tosi hyödyllinen, niin ymmärtäis vähän edes enemmäin noista satulan sopivuus asioista. Ratsuhevosen koulutus näytöskin olisi hyödyllinen, sillä sitä tulee varmasti tehtyä tulevaisuudessakin paljon ja tällähetkellä yritän Elmerisäkin jonkin näköistä puskaratsua saada :D Ratsastusvarusteisen sovius ja vaikutus hevoseen- ohjelma numero olisi kyllä myöskin hyödyllinen.

Hups, noitahan tuli ihan reilusti, tuskin käyn läheskään kaikissa, koska aika tuskin riittää...

Myyntikojut

Paikalla on myös iso expo-alue. Siellä varmasti löytyy jokaiselle jotain mukavaa kotiin viemistä. Itse ajattelin jonkin näköisiä ratsastushanskoja etsiä, sekä jotain ratsastusvaatteita. Jos jostain löydän niitä kuuluisia heppanameja, niin kai niitä pitää meidän pullahepoille viedä tuliaisiksi.



Lopuksi vielä pieni videokooste viimevuoden Hevoset- messuilta.




Tulkaa kaikki ihmeessä vaan moikkaamaan, jos jossain satutaan törmäämään :) Ja minkälaisen postauksen haluaisitte messuilta? Videopostauksen, kuvapostauksen, ihan peruspostauksen tai jotain muuta? 

3 kommenttia:

  1. Sait just uuden lukijan ;) oli mukava löytää tää siun blogi, itsekin nimittäin asun puumalan puolella, vaikken kylläkään puumalan kirkonkylällä, enkä myöskään käy puumalan koulua :) muistan siut myös muuten baletista! Oltiin joskus aikoinaan samassa baletti ryhmässä :D

    jos kiinnostaa niin tuossa on vielä miun blogien osoitteet:
    villimeininki.blogspot.fi
    vilmaadalinnea.blogspot.fi

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)