perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kun meistä ei tullutkaan mitään

Olen vaipunut epätoivoon hevoseni vuoksi. Mistään ei meinaa tulla enää mitään, olen täysin puhki, enkä jaksa enää edes yrittää. Joka maastoreissu on pelkkää riehumista, pystyyn hyppimistä ja tappelua johtajuudesta. Hevonen alkaa tuntua vaaralliselta, jolloin itsesuojelun kellot alkavat huutaa hulluna pääsäni. Itseäni ei haittaa, eikä ala pelottaa satunnaiset pukit, hypyt ja pomput, mutta jos koko rastastus on niitä täynnä, eikä eteenkään päinkään keretä liikkua.

Syksyllä olen lähdössä opiskelemaan hevosalalle kauas Puumalasta ja hevonen olisi otettava mukaan. Tallipaikat ovat kalliita, eikä meillä ole varaa maksaa niitä. Hevosen myynti tai ylläpitoon laitto olisi siis viimeistään silloin edessä. En halua jättää Diivaa tännekkään seisomaan, sillä joku osaava voi siitä saada hienon ratsun aikaiseksi kisakentille,

Eli pitemmittä puheitta:

MYYDÄÄN 4- VUOTIAS TILASTOTAMMA

Myydään tamma Suncatcher LEV, valmentautuvaan ja kisaavaan kotiin. Luonteeltaan fiksu (ainakin omastamielestään), mutta kuitenkin kiltti ja mukava hoitaa ja käsitellä. Ratsastaessa kokeilee onko pakko, jos ei halua. Menee kaikki askellajit, asettuu ja taipuu jo vähän ja menee vähän väistöjäkin. 

Isä: Auringon Loiste (sh)
Emä: Galaxy II (trak)
Emänisä: Nelson EE

Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla (petsku00@hotmail.fi) tai facebookissa (Petra Ahonen)


Lisää kuvia ja videoita löytyy blogista ja minulta kysymällä.

Petra

2 kommenttia:

  1. Onko tämä oikeasti myynnissä vai oliko tämä aprillipila?

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)