sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Ponitytön paluu

En tiedä olenko ennen teille kertonut, että piidän äitini kanssa 4h heppakerhoa. Eilen oli heppakerhon viimeinen kerta, jolloin reissasimme Leijonamielen Ratsutilalle ratsastamaan.

Reissu oli varsin onnistunut ja mukava. Kaikki toimivat hevosten kanssa hienosti, opivat paljon uutta ja pysyivät kyydissä. Itsekkin pääsin ratsastamaan yhdelle tunnille mukaan, vaikkakin se ei ollut aivan minun tasoani. Sain alle pienen Sussi ponin. Eräs tallityttö kehotti minua laittamaan kannukset ja ottamaan raipan, koska poni oli kuulemma laiska. Sain tästä ennakko käsityksen, että poni on eteenpäin potkittava, eli ei yhtään minun tyylinen. Todellisuudessa poni olikin todella reipas ja miellyttämisen haluinen. Ponin kanssa kaikki sujui ihan hyvin, ainut ongelma oli laukassa, joka ei meinannut kaarteissa pyöriä, jolloin niissä piti reippaasti ratsastaa eteen.



Tykästyin poniin todella paljon ja jos vain mahdollista haluaisin mennä myös uudelleen! Vaikka Sussin koko alkuun vähän järkytti, ei se tuntunut niin pahalta selkään.

Tunnilla tehtiin alkuun vain pysähdyksiä ja ympyröitä. Minä tein sitten niiden lisäksi tempon muutoksia ja ympyrällä ratsastin aina vähän taivuttaen jonnekkin tai tekien jotain erilaista. Tämä oli vähän siis tälläinen kevyempi tunti, jolla sain vähän itseluottamusta ylös edellisen epäonnistuneen tunnin jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)