tiistai 10. toukokuuta 2016

Tulevaisuus hevosalalla?

Tämänkin postauksen kirjoitus vähän siirtyi, unohdin että lupasin tällaisen :D

Olen puhunutkin teille soveltuvuuskokeista ohimennen parissa postauksessa. Hain siis yhteyshaussa Harjun Oppimiskeskukseen hevostalouden perustutkintoon, jossa suuntaudun ratsastuksenohjaajaksi. Pääsykokeet ovat 17.5, eli ensiviikon tiistaina. Soveltuvuus kokeeseen kuuluu haastattelu, ryhmätehtävä ja ratsastustehtävä, joka on tasolta heB ja re80.

Jo parivuotta sitten päässä alkoi muhimaan ajatus, että yhdeksännen luokan jälkeen suunta olisi Harjuun, sillä tuttu oli siellä opiskellut ja kertoi paikasta paljon. Tänävuonna päätös tuntui jo jotenkin itsestäänselvyydeltä, ei tarvinnut miettiä haluanko vai en. Opiskelupaikasta alkoi muodostua unelma, suuri saavutus, johon olen treenannut nyt yli puolivuotta ratsastaen parinviikonvälein valmentajan silmänalla. Tällähetellä odotan innolla jo sykyä, enkä malta odottaa pääsyä kouluun.


Pikkusiskoni ratsasti yksi päivä Diivalla loppukäynnit, on se vaan niin <3


Tosiaan en siis vielä tiedä pääsenkö kyseiseen oppilaitokseen opiskelemaan, siitä saan ilmoituksen 16.6. Luulein kuitenkin, että minulla on ihan hyvät mahdollisuudet. Pakko tunnustaa, että jos en pääse kouluun murskaantuu myös minun tulevaisuuden suunnitelman. Nimittäin ratsastuksenohjaaja koulutuksen jälkeen haen näillä näkymin opiskelemaan kengittäjäksi. Myöhemmin haluan nousta opetusasioissa tason ylemmäs, eli ratsastuksen opettajaksi.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta pääsykokeiden suhteen. Kirjoitan niistä teille postausta heti ne koettuani. Ilmoitan myös teille pääsenkö kouluun, kun sen aika tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)