perjantai 7. lokakuuta 2016

Hevosia, hevosia, hevosia..

Voi kunpa olisi päivässä enemmän tunteja. Blogille ei vain yksinkertaisesti ole aikaa, mutta innostusta ja postausaiheita löytyisi senkin edestä. Pitää yrittää löytää aikaa ja kirjoitella teille vähän puuhailuja. Päivät menevät pitkälti hevostellessa. Koulua on 8-16, jonka jälkeen suuntaan melko nopeaan Diivan luokse. Viikonloppuisin on ollut valmennusta, tunninpitoa, omien hevosten liikutuksia yms...

Diivan kanssa hommat on edennyt hyvin! Se on liikkunut nytten 4 kertaa viikossa ja lihaksiin on tullut kivasti pyöreyttä. Kun saisin itseäni niskasta kiinni ja lähtisin etsimään lähellä olevaa maneesia, olisi sitä tarkoitus vuokrata ja käydä siellä treenaamassa. Kenttä on meidän tallilla niin pieni, että siinä ei oikein mahdu ratsastamaan. Viikko takaperin kaverini hyppäsi Diivalla ja heillä meni oikein hyvin! Itse en viitsinnyt hypätä, sillä hyppytaukoa oli jo sen verran tullut, etten viitsinnyt kokemattomalla lähteä hyppäämään. Kunhan löydämme taas aikaa, niin olisi tarkoitus hypätä uudelleen. Itse olen nimittäin tämän viikon tallissa ja kaverini ensiviikon.

Tältä näyttää neiti tällä hetkellä. Näyttää tässä muuten ihan erilaiselle rakenteeltaan mitä on oikeesti. Erottaa kuitenkin miten on saanut massaa kesän jälkeen :D (puhelinkuva)


Ruokinta on nyt menossa vaihtoon. Diiva söi nyt kauraa ja proteiinia + pellava ja B-vitamiini, mutta huomasin kauran menevän läpi (Aikaisemmin ei ole pystynyt seuraamaan)selkään ilmestyi valkuaispatteja ja jalat turposivat ihan reilusti, joten jätettiin proteiini pois. Heinä on sen verran valkuaispitoista, että lisävalkuaista ei oikeastaan tarvitse. Nyt väliaikaisesti Diiva on syönyt pellavaa, B- vitamiinia ja öljyä, sekä vähän kauraa ja proteiinia, että ei ole ihan velliä. Tämä tuntuu neidille uppoavan oikein hyvin. Ensiviikolla vaihdetaan kuitenkin Criollon Full- rehuun.

Viimeviikonloppuna kävin Sanna Raatikaisen tunneilla lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina hypättiin ja menin Pashalla, joka kiltisti kuljetti esteiden yli. Itse pääsin täten kiinnittämään paljon huomiota istuntaan ja muuhun tekemiseen. Sunnuntaina taas mentiin koulua ja menin Miina nimisellä hevosella. Harjoiteltiin keskilinjan ratsastusta ja pohkeenväistöjä. Jatkossa olisi tarkoitus käydä ahkeraan treenaamassa Sannan opissa, jotta keväällä kykenen näyttöön.

Koulussa on sujunut hyvin ja paljon on opittu jo nyt. Ratsastamaan ollaan päästy tässä jaksossa 3 kertaa viikkoon ja ajoa on ollut kerran. Tämän viikon olen siis tallissa, eli viikolla joudun tekemään vielä koulun jälkeen tallia 16.30-18.00. Nyt viikonloppuna ollaankin tallissa melkein koko päivä, iltapäivän neljän tunnin taukoa lukuunottamatta, jolloin käyn sitten Diivaa moikkaamassa ja liikuttamassa.

Diiva ja uusi takki (puhelin kuva)


Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)