tiistai 30. tammikuuta 2018

Ratsastuspäiväkirja vk 4

Maanantai 22.1 

-Koulutunti koululla. Hevosena Jare. Mitään erikoista ei tehty, vaan viriteltiin hevosia huomiseen Piia Pantsun valmennukseen. Paljon vaihtelua perusistunnan, kevyenistunnan ja esteistunnan välillä. Hyvillä meilillä huomiseen valmennukseen

Tiistai 23.1 ja keskiviikko 24.1 

-Pantsun valmennukset, joista kirjoitan erillisen postauksen/postaukset. Kokonaisuutena meni hyvin siihen nähden miten olen viimeisen parin vuoden aikana hypännyt ja Jare oli todella innoissaan hyppäämässä.

Perjantai 26.1

- Töissä Tuulin ja Even kanssa kentällä työskentelyä. Molemmat ovat todella vinoja, joten tein paljon töitä, jotta saisin ratsastettua hevoset suoremmiksi. Paljon avotaivutusta, sekä väistöjä, joiden avulla sain molemmat vähän paremmiksi loppuakohden. Ville ja Lalli juoksi liinassa, selkään en uskalla vielä noin huonolla pohjalla.

Lauantai 28. 1

- Töissä taas ahkeroin ja pyöritin liinassa Titin, Lallin ja Villen. Ratsastin myös Even, jonka kanssa jatkettiin työskentelyä suoruusn kanssa. Vähän oli hankaluuksia, mutta loppua kohden parani. Eve on toisaalta todella kiva hevonen, mutta todella hankala. Se haluaisi juosta kokoajan alta pois ja pidätteet ei meinaa mennä läpi. Tällöin on hankala saada hevonen pohkeen ja ohjaan väliin ja silloin hevonen on kun makaroni. Eve alkaa olemaan hyvä vasta 45min työskentelyn jälkeen.


Sunnuntai 29.1

- Edellis ilta meni pitkäksi, joten tänään vain pyöritin liinassa Villen ja ratsastin Tuulin. Tuulin kanssa jatkettiin samaa teemaa kuin muinakin päivinä, niin ihanan hankalaa kun se onkin, mutta todella tärkeä asia. Tuuli oli tänään jo parempi!

Pantsun postaukset ovat tulossa! Toinen niistä onkin jo kirjoitettu, mutta kuvia en ole saanut sieltä vieläkään joten julkaisu venyy..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)